Wooldrik Budgetadvies koppelt meer dan 25 jaar financiële ervaring aan een pragmatische en empathische houding. Mijn naam is Hetty Wooldrik en ik ben gecertificeerd schuldhulpverlener en budgetcoach. Mijn ervaring met bedrijfsadministraties, eerlijkheid en gedrevenheid maken mij tot een oplossingsgerichte budgetcoach.

Over budgetcoach Hetty Wooldrik

Jarenlang bediende ik met mijn eigen administratiebureau MKB-ondernemers en run ik met mijn man een transportbedrijf. Dit doe ik sinds 1991. Toch wilde ik iets anders, maar wat dan? Bij toeval kwamen er ondernemers en werknemers op mijn pad die het overzicht in hun financiën dreigden kwijt te raken. Zo ontdekte ik hoeveel voldoening het geeft om mensen te helpen met hun geldproblemen. Door mijn overzichten ontstond er helderheid en durfde men weer vooruit te kijken.

Ik besloot mij verder te bekwamen op het gebied van budgetcoaching en schuldhulpverlening. In 2017 rondde ik de opleiding Budgetcoaching en schuldhulpverlening af bij Kiwa. Ik ben dus gecertificeerd NEN 8048. U kunt mij ook vinden in het register van Kiwa.

Ik werk onder andere voor:

In het kader maatschappelijk verantwoord ondernemen
zet ik mijn diensten vrijwillig in voor:

humanitas-logo

Kiwa-certificering NEN 8048

SHVII  0417.SHV.012

SHVIII 0517.SHV.043

Gecertificeerd schuldhulpverlener Kiwa
Gecertificeerd budgetcoach Kiwa
Klik hier voor mijn vermelding op de website van Kiwa.

Kiwa-gecertificeerd budgetcoach en schuldhulpverlener

Als Kiwa-gecertificeerd budgetcoach en schuldhulpverlener kan ik ondersteunen in:

  • stabilisatie
  • budgetbeheer
  • betalingsvoorstel
  • 100% schuldregeling en nazorg

Deze onderdelen horen bij de module SHVII. Ook rondde ik de module SHVIII af. Hierin komen deze onderdelen aan bod:

  • communicatie en coaching binnen de schuldhulpverlening
  • budgetcoaching, informatie & advies en nazorg

Hebben wij een klik?

Wilt u weten of budgetcoaching de beste oplossing voor uw geldproblemen is? Heeft u vragen over traject, tarieven of mogelijkheden? Twijfel dan niet langer en neem gelijk contact op. Dan merken we direct of we een klik hebben, want dat is het belangrijkst als u uw financiën uit handen gaat geven.